نشست هم‌اندیشی جمعی از اساتید و دانشجویان علوم تربیتی دانشگاه لرستان با دانشجویان آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۰۱

انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی دانشگاه لرستان، نشست هم‌اندیشی اساتید و دانشجویان گروه علوم تربیتی این دانشگاه با جمعی از دانشجویان رشته آموزش ابتدایی پردیس علامه طباطبایی وابسته به دانشگاه فرهنگیان استان لرستان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این نشست که در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد درباره برخی کمبودها در زمینه دروس رشته آموزش ابتدایی، تبادل نظر صورت گرفت.

بخشی از این نشست به گفتگو درباره تفاوت‌ها و مقایسه بین دروس دانشگاه لرستان با دروس دانشگاه فرهنگیان اختصاص یافت.

تبادل نظر درباره ماهیت جلسات کارورزی و بررسی نقاط قوت و ضعف از دیگر موضوعات این نشست بود.

نشست در راستای گسترش همکاری بین دانشگاه لرستان با سایر دانشگاه‌ها، برگزار شد.

دکتر ایرج نیک‌پی، مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه لرستان، دکتر داود میرزایی‌فر، دکتر افسانه عبدلی و دکتر فاطمه رمضانی، اعضای هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه لرستان حضور داشتند و نظرات خود را درباره دروس آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان بیان کردند.

گفتنی است انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۳/۰۳/۰۱ - ۰۸:۴۲