آیین بزرگداشت روز فردوسی در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

آیین بزرگداشت روز فردوسی با همکاری انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ملی ایران‌شناس شعبه استان لرستان با سخنرانی دکتر محمدرضا روزبه، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و دکتر کامین عالی‌پور، از بنیاد ملی ایران‌شناسی شعبه استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین روز دوشنبه, 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار شد.

اجرای جستار گروهی گروه سیمرغ خرد به سرپرستی سمیرا سپهوندی و پخش موسیقی زنده از بخش‌های این آیین بود.

اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی، رئیس بنیاد ملی ایران شناسی شعبه استان لرستان، دکتر رومیانی و هیئت همراه، گروه سیمرغ خرد به سرپرستی سمیرا سپهوندی و رییس اداره تکنولوژی آموزشی و گروه‌ها، دکتر آریامنش، سرگروه‌های ادبیات ناحیه یک دو آموزش و پرورش خرم‌آباد و استان لرستان در این آیین حضور داشتند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۰۶:۱۰