آیین بزرگداشت فردوسی در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۲/۲۳

آیین بزرگداشت شاعر بزرگ حماسه‌سرای ایران زمین، «ابوالقاسم فردوسی» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، 25 اردیبهشت‌ماه به‌عنوان روز حکیم ابوالقاسم فردوسی، نام‌گذاری شده است.

به همین مناسبت با همکاری انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان، آیین بزرگداشت فردوسی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

این آیین روز دوشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری، ساعت 10 صبح با سخنرانی دکتر محمدرضا روزبه، دانشیار گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان و دکتر کامین عالی‌پور، برگزار می‌شود.

از محققان، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دعوت می‌شود در این آیین شرکت نمایند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۳ - ۰۵:۴۱