بازدید رئیس مرکز لرستان‌پژوهی دانشگاه لرستان و رئیس بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان از نمایشگاه مد و لباس با هدف حمایت از سبک پوشش ایرانی، اسلامی

۱۴۰۲/۱۲/۰۱

دکتر علی نوری، رئیس مرکز لرستان‌پژوهی دانشگاه لرستان، مجتی رومیانی، رئیس بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان لرستان و هیئت همراه از نمایشگاه مد و لباس با عنوان «کُلِنجَه» بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان به نقل از بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه استان لرستان ، علی نوری رئیس مرکز لرستان پژوهی دانشگاه لرستان، دکتر مسعود سپه‌وندی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و دکتر فرشاد میرزایی مطلق استادیار گروه زبان وادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد از نمایشگاه مد و لباس بازدید کردند.

نمایشگاه مد و لباس با عنوان "کُلِنجَه" در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی خرم‌آباد، از 26 تا 28 بهمن‌ماه سال جاری برگزار شد.

مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه استان لرستان اظهار داشت این نمایشگاه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان ، شورای فرهنگ عمومی، انجمن مد و لباس و دانشکده فنی حرفه‌ای دختران خرم‌آباد در راستای رشد و توسعه و حمایت از سبک پوشش اسلامی ایرانی و پوشش عفیفانه در شهرستان خرم‌آباد برپا شد.

در این نمایشگاه پوشاک محلی و سنتی، پوشاک لباس‌های به روزآوری شده با سبک ایرانی اسلامی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - ۲۱:۵۰