کرسی علمی، ترویجی جامعه‌شناسی مدعیان دروغین مهدویت برگزار شد

۱۴۰۲/۰۹/۲۲

معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان کرسی علمی ترویجی با عنوان: «جامعه‌شناختی مدعیان دروغین مهدویت« را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کرسی علمی ترویجی با ارائه دکتر نسرین فتاحی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه لرستان با داوری دکتر عابدین درویشی پور دانشیار کلام و فلسفه اسلامی دانشگاه لرستان و دکتر مجتبی گراوند دانشیار تاریخ اسلام دانشگاه لرستان و مدیر کرسی دکتر مهرداد امیری عضو هیئت‌علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی این دانشگاه در سالن کنفرانس شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کرسی علمی به سابقه مهدویت و موعود در ادیان مختلف به‌ویژه دین مبین اسلام و روایات ائمه اطهار علیهم السلام در باب حضرت مهدی (عج) و انتظار فرج اشاره شد.

سپس به نقش نواب خاصه و عامه و علمای بزرگوار شیعه همچون شیخ صدوق، کلینی و شیخ مفید و... در تبیین مسئله مهدویت پرداخته شد.

در ادامه زمینه های جامعه شناختی و راهکارهای مقابله با مدعیان دروغین مهدویت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۱۴۰۲/۰۹/۲۲ - ۱۹:۰۸