رئیس دانشگاه لرستان در نشست با گروه زبان و ادبیات فارسی خواستار تهیه سرود دانشگاه شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

دکتر علی نظری رئیس دانشگاه لرستان در نشست با گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه از آنها خواست سرود دانشگاه لرستان تهیه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان دکتر نظری در این نشست که روز دوشنبه آبان ماه سال جاری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد خواستار گسترش ارتباط بین گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه با گروه‌های زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های کشورهای اسلامی شد.

همچنین رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر گسترش پژوهش‌های کاربردی و تقاضا محور تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر گسترش همکاری‌های بین‌المللی گروه زبان و ادبیات فارسی از نوع پژوهش محور تأکید کرد.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین دکتر عابدین درویشی پور رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

اعضای هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان نیز هر کدام دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را برای ارتقای کیفیت فعالیت های گروه مطرح نمودند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۹ - ۱۳:۲۲