نشست مقدماتی برنامه ریزی همایش سیره علوی برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۸

نشست مقدماتی برنامه ریزی و هماهنگی برای برگزاری همایش سیره علوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و مدیران بنیاد غدیر استان لرستان به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، درباره چگونگی برگزاری سیزدهمین همایش سیره علوی به میزبانی دانشگاه لرستان، بحث و گفت وگو شد.

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) در این نشست تصریح کرد همایش باید از نوع بین المللی باشد تا جایگاه علمی همایش تقویت شود.

رابط بین دانشگاه لرستان با بنیاد غدیر استان لرستان، دکتر مهرداد امیری است.

اینگونه نشست ها در آینده نیز تداوم خواهد داشت تا هماهنگی ها و برنامه ریزی ها تقویت شود.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز بر تقویت همگرایی بین بخشی برای برگزاری هرچه بهتر همایش مذکور تأکید کرد.

۱۴۰۲/۰۸/۲۸ - ۰۸:۳۷