نشست انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان با موضوع جنگ غزه و پیامدهای آن برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۳

نشست تخصصی و گفت وگومحور انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان با موضوع تحلیل جنگ غزه و پیامدهای آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه شنبه، 23 آبان ماه سال جاری با حضور دکتر شهریار فرجی نصیری، عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه لرستان، دکتر علی امیری، دانشیار جغرافیای سیاسی دانشگاه لرستان، رضا مریدی، دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان و جمعی از دانشجویان رشته علوم سیاسی این دانشگاه در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر فرجی نصیری و دکتر امیری از زاویه دید جغرافیای سیاسی و علوم سیاسی، تاریخ شکل گیری رژیم نامشروع صهیونیستی را تبیین کردند.

همچنین، تاریخ حوادث ملت فلسطین و مبارزات علیه رژیم صهیونیستی تشریح شد.

در این نشست، به تحلیل مقاومت اخیر فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی و طوفان الاقصی و پیامدهای این رویداد پرداخته شد.

دانشجویان رشته علوم سیاسی پرسش های خود را مطرح کردند و دکتر فرجی نصیری و دکتر امیری به پرسش ها درباره فلسطین و غزه پاسخ دادند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۳ - ۱۴:۲۳