نشست هماهنگی همایش مسائل اجتماعی ایران با حضور رئیس دانشگاه لرستان و مدیرکل امور اجتماعی استانداری برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۲۰

با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، محمدکریم خورشیدوند، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر میثاق حیدری، مشاور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان، یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان و جمعی از دست اندرکاران همایش ملی مسائل اجتماعی ایران (با تأکید بر مسائل اجتماعی استان لرستان)، نشست هماهنگی این همایش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، شنبه، 20 آبان ماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

همایش ملی مسائل اجتماعی ایران با تأکید بر مسائل اجتماعی استان لرستان، چهارشنبه، 24 آبان ماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار می شود.

رئیس دانشگاه لرستان در نشست هماهنگی مربوط به این همایش، تصریح کرد از برگزاری اینگونه همایش های کاربردی و مسئله محور بایستی حمایت کرد.

دکتر نظری توضیح داد هرچقدر تحقیقات، مقالات و پژوهش ها و همایش ها در راستای معضلات و نظام مسائل جامعه به ویژه نظام مسائل استان لرستان باشند نقش محافل علمی در رفع این معضلات بیشتر و نهادینه خواهد شد.

در این نشست، دست اندرکاران همایش ملی مسائل اجتماعی ایران با تأکید بر مسائل اجتماعی استان لرستان نیز هرکدام پیشنهادات خود را برای امورات اجرایی و ارتقای کیفیت همایش مذکور بیان کردند تا هماهنگی های بین بخش های مختلف دست اندرکار همایش، بیشتر شود.

همچنین، دست اندرکاران همایش ملی مسائل اجتماعی ایران (با تأکید بر مسائل اجتماعی استان لرستان) از سالن اجتماعات شهید سلیمانی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

در این ساختمان نیز نشستی با حضور محمدکریم خورشیدوند، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، دست اندرکاران همایش مذکور و حسن صالحی راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد و طرفین دیدگاه های خود را درباره جزییات برنامه ریزی همایش ملی مسائل اجتماعی ایران (با تأکید بر مسائل اجتماعی استان لرستان) بیان کردند.

۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ۱۳:۳۶