دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان برای شرکت در محفل اُنس با قرآن به مناسبت گرامیداشت شهدای مظلوم غزه

۱۴۰۲/۰۸/۱۶

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت کرد در محفل انس با قرآن کریم که به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم غزه در مسجد حضرت امام حسن مجتبی (ع) خرم آباد برگزار می شود شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این محفل قرآنی با همکاری سازمان دارالقرآن کریم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

این محفل معنوی قرآنی، سه شنبه، 16 آبان ماه 1402 بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت امام حسن مجتبی (ع) خرم آباد واقع در بلوار 60 متری، پشت اداره گاز شهرستان خرم آباد برگزار می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این محفل، تصویر زیر را بخوانید:

۱۴۰۲/۰۸/۱۶ - ۱۱:۰۳