نشست انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان با حضور معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۸/۱۴

با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه لرستان)، اساتید و دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه لرستان، به ویژه دانشجویان نو ورود علوم سیاسی این دانشگاه، نشست انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز یکشنبه، 14 آبان ماه سال جاری در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد اساتید علوم سیاسی دانشگاه لرستان شامل دکتر مهدی شاهین، دکتر مهدی ذوالفقاری، دکتر شهریار فرجی نصیری، دکتر حسین زینی وند، دکتر محسن بیات (مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه لرستان) و دکتر محسن عبدالهی، هر کدام نقطه نظرات خود را درباره ماهیت رشته علوم سیاسی و آینده شغلی این رشته برای دانشجویان نو ورود علوم سیاسی دانشگاه لرستان بیان کردند.

اساتید علوم سیاسی دانشگاه لرستان از دانشجویان علوم سیاسی این دانشگاه به ویژه دانشجویان نو ورود خواستند فعالیت های علمی خود را در قالب انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی و نشریات تخصصی دانشجویی علوم سیاسی تقویت کرده و گسترش دهند.

همچنین از دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه لرستان خواسته شد فن نویسندگی علمی، تحلیلی خود درباره موضوعات و مسائل روز سیاسی، اجتماعی جامعه را تقویت کنند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان، رضا مریدی نیز در سخنانی به تشریح فعالیت های انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه لرستان برای دانشجویان نو ورود علوم سیاسی این دانشگاه پرداخت.

دانشجویان شرکت کننده در این نشست نیز هر کدام دیدگاه ها و نقطه نظرات خود درباره رشته تحصیلی علوم سیاسی را بیان کردند و پیشنهادات خود را با اساتید علوم سیاسی دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

گفتنی است انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می کنند.

۱۴۰۲/۰۸/۱۴ - ۱۹:۴۴