نشست گروه معارف با مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و رئیس این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۴

نشست گروه معارف دانشگاه لرستان با مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان فرهنگی و آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 24 مهرماه سال جاری با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر شهرام رهنما، مدیر گروه معارف دانشگاه لرستان، برخی مهم ترین پیشنهادات گروه معارف را خطاب به رئیس دانشگاه لرستان و مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، بیان کرد.

همچنین اعضای هیئت علمی گروه معارف دانشگاه لرستان، درخواست، مطالبات و پیشنهادات کاری خود را با رئیس و معاونان دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست از گروه معارف دانشگاه لرستان خواست متناسب با مشکلات معضلات روز فرهنگی جامعه، نقش بیشتری در مسیر جهاد تبیین داشته باشد.

وی از اعضای هیئت علمی گروه معارف خواست در نشست های دانشجویی به ویژه کرسی های آزاداندیشی حضور داشته باشند و به شبهات ایجاد شده برخی دانشجویان، پاسخ بدهند.

همچنین موضوع تقویت تلاش های دینی، فرهنگی در زمینه فرهنگ عفاف و حجاب از دیگر مباحث این نشست بود.

در این نشست، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، به پرسش های اعضای هیئت علمی گروه معارف دانشگاه لرستان درباره موضوعات فرهنگی و آموزشی، پاسخ دادند.

۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - ۱۴:۳۷