جشن بزرگداشت روز حافظ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۴

با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، جشن بزرگداشت روز حافظ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جشن، روز دوشنبه، 24 مهرماه سال جاری با حضور مسئولان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان از این جشن مناسبتی استقبال کردند.

این جشن با همکاری انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و تیم مدیریتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این جشن، اعضای هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان و دانشجویان، دیدگاه های خود را درباره اهمیت حافظ بیان کردند.

همچنین، اجرای موسیقی زنده از بخش های این جشن بود.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز در سخنان کوتاهی، اهمیت جایگاه حافظ در فرهنگ ایرانی، اسلامی و زبان و ادبیات فارسی را تشریح کرد.

رئیس دانشگاه لرستان چند بیت از اشعار حافظ را به عنوان هدیه برای دانشجویان شرکت کننده در این جشن قرائت کرد و از دانشجویان خواست همواره به مولفه های فرهنگ ایرانی، اسلامی توجه داشته باشند و در ترویج زبان و ادبیات فارسی بکوشند.

۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - ۱۴:۱۴