سجاد باقری از دانشگاه لرستان نماینده دانشگاه‌های غرب کشور در اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق ایران شد

۱۴۰۲/۰۷/۰۵

سجاد باقری، نماینده انجمن علمی‌دانشجویی حقوق دانشگاه لرستان برپایه رأی‌گیری، به‌عنوان نماینده دانشگاه‌های منطقه غرب کشور در اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق ایران، انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، انتخابات اتحادیه انجمن‌های علمی‌دانشجویی حقوق ایران با هدف آنکه دبیر هر منطقه کشور براساس ارائه برنامه‌هایش با سیستم رأی‌گیری انتخاب شود در روزهای 23 و 24 شهریورماه سال جاری به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این انتخابات سیدرضا هاشمی، دبیر اتحادیه، مطهره عابدینی، نائب‌ دبیر اتحادیه، حسین امینی، مدیر کمیته امور مناطق اتحادیه و فرناز صادقی، بازرس اتحادیه بر مراحل مختلف انتخابات مذکور، نظارت کردند.

کاندیداهای دانشجویی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مناطق مختلف کشور، دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را به صورت مجازی معرفی کردند تا بتوانند خود را به رأی‌دهندگان معرفی کنند.

در نهایت، برپایه سیستم رأی‌گیری الکترونیکی، نمایندگان دانشجویی انجمن‌های علمی‌دانشجویی حقوق دانشگاه‌های کشور در اتحادیه، انتخاب شدند.

سجاد باقری، نماینده انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه لرستان، براساس رأی‌ اکثریت به‌عنوان نماینده دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه غرب کشور در اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق ایران، انتخاب شد.

همچنین، انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سایر مناطق کشور (شمال، مرکز، غرب، شرق، جنوب و تهران) نیز برپایه رأی‌گیری، نفرات خود را انتخاب کردند که در نهایت نمایندگان مناطق مختلف کشور در اتحادیه انجمن‌های علمی‌دانشجویی حقوق ایران، مشخص شوند.

گفتنی است انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه لرستان از جمله انجمن علمی‌دانشجویی حقوق زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۷/۰۵ - ۱۳:۲۳