فراخوان ارسال مقاله به نخستین همایش ملی ظرفیت روستا در اقتصاد ملی

۱۴۰۲/۰۷/۰۱

از اعضای هیئت علمی، محققان و پژوهشگران علاقه‌مند دعوت می‌شود با ارسال مقالات، در نخستین همایش ملی ظرفیت روستا در اقتصاد ملی شرکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این همایش ملی با محورها و زیرمحورهای گوناگون، 15 آبان‌ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی اجلاس سران واقع در تهران، برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش 20 مهرماه سال جاری است.

این همایش ملی با همکاری مرکز آمار ایران، پژوهشکده آمار کشور، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور وابسته به معاونت اول ریاست‌جمهوری، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، پژوهشکده امور اقتصادی و دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای مشاهده موضوعات و محورهای همایش، تصاویر پیوست این خبر را مطالعه نمایند.

همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چگونگی ارسال آثار و شرکت در این همایش، به تارنمای اینترنتی همایش مراجعه کنید.

آدرس تارنمای همایش ملی ظرفیت روستا در اقتصاد ملی:

۱۴۰۲/۰۷/۰۱ - ۱۰:۱۷