فراخوان شرکت در همایش ملی گردشگری، فرهنگ، تمدن و تاریخ به میزبانی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۶/۲۸

از محققان، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دعوت می‌شود با ارسال مقاله در همایش ملی گردشگری، فرهنگ، تمدن و تاریخ که با مشارکت دانشگاه لرستان، اواخر مهرماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود شرکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس این همایش، دکتر علی نظری، دبیر کمیته علمی و داوری، دکتر مصطفی کرم‌پور (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان) و دبیر کمیته اجرایی همایش، دکتر سعید تقوی‌گودرزی است.

علاقه‌مندان می‌توانند متناسب با محورها و موضوعات همایش، اصل مقالات خود را تا تاریخ 20 مهرماه سال جاری ارسال کنند.

همچنین، آخرین مهلت ثبت‌نام نهایی، 25 مهرماه سال جاری است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره موضوعات و محورهای همایش، به تارنمای همایش مراجعه کنید.

همچنین، تصویر پایین این خبر را مطالعه نمایید.

آدرس تارنمای همایش ملی گردشگری، فرهنگ، تمدن و تاریخ:

مسئول دبیرخانه این همایش، خانم حاجری است.

شماره تلفن خانم حاجری:

۱۴۰۲/۰۶/۲۸ - ۰۸:۲۴