چاپ مقاله عضو هیئت علمی تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان در چهارمین مجله دنیا در زمینه بیماری‌های عفونی

۱۴۰۲/۰۶/۰۷

مقاله عضو هیئت علمی گروه تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان در مجله معتبر بین‌المللی "Journal of Travel Medicine " از انتشارات دانشگاه آکسفورد و رتبه چهارم مجلات دنیا در حوزه بیماری‌های عفونی با ضریب تأثیر بالا (بیست و پنج و هفت دهم)، چاپ شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر عابدین درویشی پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان با اعلام این خبر، در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: «مقاله جناب آقای دکتر مسعود رحمتی، عضو هیئت علمی گروه تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان با عنوان " Viral load dynamics and shedding kinetics of mpox infection: a systematic review and meta-analysis" در مجله معتبر بین‌المللی " Journal of Travel Medicine " چاپ شد».

دکتر درویشی‌پور ، توضیح داد: «این مجله، یکی از مجلات بسیار معتبر (Q1) انتشارات دانشگاه آکسفورد با ضریب تأثیر بیست و پنج و هفت دهم است {بالاترین ضریب تاثیر مقالات علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان تاکنون 18 بوده است} و با استناد به گزارش پایگاه Scimago، در حوزه بیماری های عفونی، مجله‌ی ذکر شده جایگاه چهارم دنیا را به خود اختصاص داده است».

وی ادامه داد: «در انجام پژوهش مربوطه، محققانی از دانشگاه­های کره جنوبی، کمبریج، هاروارد، MIT ، یونان، سوئد و اسپانیا با دکتر رحمتی، همکاری کرده‌اند».

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، این موفقیت علمی را به جامعه‌ی دانشگاهیان استان لرستان، شادباش گفت.

گفتنی است مرتبه‌ی علمی دکتر مسعود رحمتی، «استاد» در رشته‌ی فیزیولوژی ورزش است.

همچنین آدرس لینک مقاله‌ی منتشر شده، به این شرح است:

۱۴۰۲/۰۶/۰۷ - ۱۲:۳۵