دانشجویان فعال رسانه‌ای در رویداد «جهاد رسانه‌ای؛ روایت امید و پیشرفت» شرکت کنند

۱۴۰۲/۰۵/۰۹

دانشجویان فعال رسانه‌ای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و خبرنگاران خبرگزاری ایسنا (خبرگزاری دانشجویان ایران) در رویداد «جهاد رسانه‌ای؛ روایت امید و پیشرفت» شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این رویداد را خبرگزاری ایسنا به‌مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار (17 مردادماه) برگزار می‌کند.

17 مردادماه هر سال سالروز شهادت خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، شهید محمود صارمی است که اهل بروجرد است و چنین روزی در تقویم کشور تحت عنوان روز خبرنگار نام‌گذاری شده است.

در آستانه روز خبرنگار و سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با هدف تعمیق و گسترش «اخبار خوب، مفید و امیدبخش» و ارج‌نهادن به فعالیت جهادی اصحاب رسانه، از فعالان رسانه‌ای دانشجویی دانشگاه‌های کشور و خبرنگاران خبرگزاری ایسنا دعوت می‌کند در این رویداد شرکت کنند.

موضوع محوری این رویداد، «اخبار خوب، مفید و آگاهی‌بخش با رویکرد پیشرفت» است.

خبرگزاری ایسنا اعلام کرده است به برندگان جوایز نفیسی اهداء می‌شود.

متقاضیان می‌توانند در قالب بخش‌های زیر آثار خود را ارسال کنند:

آثار متنی: خبر، مقاله و یادداشت، گفتگو، گزارش.

آثار چند رسانه‌ای: عکس، فیلم، مستند، پادکست، موشن گرافیک، انیمیشن، کاریکاتور.

شرایط شرکت‌کنندگان:

1ـ خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا).

2ـ دانشجویان فعال رسانه‌ای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور.

مهلت و شیوه ارسال آثار و داوری آن:

دریافت آثار تا جمعه 13 مردادماه سال جاری از طریق ارسال به آدرس: https://www.isna.ir/form/4

۱۴۰۲/۰۵/۰۹ - ۰۸:۴۳