طرح ضیافت اندیشه در لرستان برگزار می شود

۱۴۰۲/۰۳/۲۳

دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه لرستان گفت: طرح ضیافت اندیشه با هدف ارتقا سطح علمی معرفتی اساتید، تقویت کرسی های آزاد اندیشی و استفاده از ظرفیت علمی و فرهنگی اساتید از ۲۱ تا ۲۴ خرداد در دانشگاه لرستان اجرا می‌شود.

دکتر مجتبی گراوند در گفتگو با خبرنگار خبر ، با اشاره به اجرای طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه لرستان، اظهار داشت: این کارگاه در چهار روز و در نوبت های صبح و عصر با ۶ کار گروه علمی برگزار می شود.

وی افزود: طرح ضیافت اندیشه با هدف ارتقا سطح علمی معرفتی اساتید، تقویت کرسی های آزاد اندیشی، استفاده از ظرفیت علمی و فرهنگی اساتید، تقویت تضارب آرا و اندیشه  در راستای حل نظام مسائل استان و جامعه و تحقق دانشگاه تمدن ساز اسلامی از یکشنبه ۲۱ خرداد تا چهارشنبه ۲۴ خرداد اجرا می‌شود.

دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه لرستان تصریح کرد: ۲۰۰ نفر از اساتید در ۶ کارگروه ۳۰ تا ۳۵ نفره با موضوعات علمی مانند اخلاق آموزش، اخلاق خانواده، مهارت فرزندپروری، سواد رسانه و فضای مجازی، تدریس با جهت گیری الهی، جریان شناسی سیاسی و … در این طرح شرکت می کنند.

۱۴۰۲/۰۳/۲۳ - ۰۰:۰۴