کرسی علمی، ترویجی نگاهی به تاریخ فلسطین و روز قدس برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۱/۲۱

در آستانه روز جهانی قدس، کرسی علمی، ترویجی با عنوان «نگاهی به تاریخ فلسطین و روز قدس»، توسط کمیته علمی، پژوهشی کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان لرستان با همکاری دفتر کرسی‌های ترویجی علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کرسی علمی، ترویجی در تاریخ سه‌شنبه، 22 فروردین‌ماه 1402 از ساعت 11 تا 12 صبح در سالن جلسات شهید رشوند واقع در دانشکده‌های مدیریت و اقتصاد (ادبیات و علوم انسانی) دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

ارائه‌دهنده، دکتر داریوش نظری، عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه لرستان است.

دکتر مجتبی گراوند، عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه لرستان و دکتر علی امیری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیا دانشگاه لرستان، ناقدان (داوران) این کرسی علمی، ترویجی هستند.

مدیریت کرسی را حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، عضو هیئت علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه لرستان و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، عهده‌دار است.

۱۴۰۲/۰۱/۲۱ - ۰۹:۲۲