نشست درسی رمز ارز و تحلیل حقوقی آن برگزار گردید

۱۴۰۱/۱۲/۱۵

نشست درسی رمز ارزها و مبانی آن و تحلیل حقوقی آن روز گذشته در محل بخش تحصیلات تکمیلی دانشکده اقتصاد با حضور دکتر سید نورالله شاهرخی از اساتید گروه حقوق و دانشجویان برگزار گردید.

در این نشست محمد مهدی مؤمنی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه لرستان و عضو انجمن علمی حقوق دانشگاه به مبانی و توضیح رمز ارز ها و معایب و مزایای آن ها در حوزه ارتباطات روزمره و بازار سرمایه پرداخت. در این نشست همچنین به لحاظ حقوقی به این موضوع پرداخته شد و تبیین گردید:

۱-سیاست گذاری های نوین کشوری در خصوص رمز ارزها برای ایجاد قانون مدون بایستی اتخاذ گردد.

۲-توصیف و تبیین دقیق مفهوم رمز ارز و مصادیق آن در شکل گیری قانون رمز ارزها در مجلس برای شمولیت عام رمز ارز ها

۳- تلاش برای ایجاد رویه قضایی واحد برای ایجاد تحلیلی واحد و انسجام بیشتر دادگاه ها در خصوص رمز ارز ها

۴-تلاش برای جلوگیری از جرائم حوزه رمز ارزها همچون پولشویی ، اخاذی و ...

۵-پیشنهاد برای ایجاد کنوانسیون بین‌المللی برای رمز ارز ها برای همکاری های بین المللی حقوقی

در پایان این نشست پرسش و پاسخ در خصوص بحث صورت گرفت و همچنین با حضور حجت الاسلام و المسلمین درویشی پور ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی از جناب آقای بازگیر از نیروهای خدماتی دانشکده ادبیات تقدیر به عمل آمد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - ۱۱:۳۷