فصلنامه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی، «رتبه ب» وزارت علوم را کسب کرد

۱۴۰۱/۰۵/۰۷

فصلنامه «مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی»، با صاحب امتیازی دانشگاه لرستان، براساس ارزیابی وزارت علوم، موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد امیری، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان، با اعلام این خبر، به خبرنگار ما گفت: «براساس نامه‌ای که به امضای مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و دبیر کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است فصلنامه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی از دانشگاه لرستان، موفق شده است رتبه علمی «ب» را برای ارزیابی سال 1400 کسب کند».

دکتر امیری، توضیح داد: «صاحب امتیاز فصلنامه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی، دانشگاه لرستان (گروه جغرافیا)، مدیر مسئول، دکتر حوریه مرادی و سردبیر، دکتر تقی طاوسی است».

وی، ضمن تبریک به دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌ویژه گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه، تصریح کرد: «جهت‌گیری کلی، آن است که کیفیت نشریات علمی دانشگاه لرستان، هرچه بیشتر، ارتقاء یابد».

رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان، افزود: «چندی پیش نیز پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC ) با نمایه‌سازی فصلنامه مطالعات جغرافیایی مناطق کوهستانی با صاحب امتیازی دانشگاه لرستان، در این پایگاه معتبر، موافقت کرد».

دکتر مهرداد امیری، افزود: «رویکرد کاری اداره چاپ و نشر که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فعالیت می‌کند حمایت از نشریات علمی است».

۱۴۰۱/۰۵/۰۷ - ۰۸:۵۵