مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، آغاز به‌کار کرد

۱۴۰۱/۰۴/۲۸

فعالیت مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، با برگزاری اولین نشست، آغاز شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز سه‌شنبه، 28 تیرماه، نخستین نشست رسمی مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان با حضور اعضا و مهمانان مختلف برگزار شد.

دکتر علی نوری، دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان، رئیس مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان است.

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی و اعتلای لرستان

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی و اعتلای لرستان، گام برخواهد داشت».

دکتر نظری، توضیح داد: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، پژوهش‌های کاربردی و دانش‌بنیان برای اعتلای هرچه بیشتر استان لرستان انجام خواهد داد».

وی اظهار داشت: «مرکز لرستان‌شناسی باید کمک کند نقش دانشگاه لرستان در کاستن از نظام مسائل استان، افزایش یابد».

سرپرست دانشگاه لرستان افزود: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، از همه ظرفیت‌های نخبگانی برای خدمت به استان لرستان با انجام کارهای علمی و روش‌مند، استفاده خواهد کرد».

مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، مفاخر لرستانی را جذب کند

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در این نشست، گفت: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان بایستی به جذب مفاخر استان برای رشد و پیشرفت استان بپردازد».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، تشریح کرد: «یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های استان لرستان، نیروهای انسانی و مفاخر هستند؛ مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان باید بتواند از ظرفیت همه مفاخر لرستانی استفاده کند».

وی بیان کرد: «نیروهای انسانی توانمند و مفاخر لرستانی باید تقویت شوند و از ظرفیت ایشان، به‌خوبی بهره‌گیری شود».

مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان؛ مرکزی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی

سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان که از مهمانان ویژه‌ی نشست بود گفت: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان باید بتواند به‌خوبی از ظرفیت‌های انسانی استان لرستان استفاده کند».

سردار کشکولی، توضیح داد: «تکریم مفاخر انسانی، وقتی که در قید حیات هستند باید به‌خوبی انجام شود؛ سرمایه‌های انسانی از ارکان مهم پیشرفت هستند».

وی اظهار داشت: «استان لرستان، بهترین ظرفیت‌های انسانی را داشته و دارد؛ برای مثال، مرجع اعلم شیعیان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی بروجردی (ره) اهل لرستان بوده‌اند».

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان افزود: «استان لرستان دارای ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی در نظام دانشگاهی و نظام حوزوی است؛ مهم این است که از این ظرفیت‌ها در مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، به‌خوبی استفاده شود».

دکتر نظری، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان را فعال کرد

دکتر محمدرضا حسنی‌جلیلیان، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «ایجاد مرکز لرستان‌شناسی در هیئت امنای دانشگاه لرستان مصوب شد اما مدت‌ها راکد بود تا اینکه با همت دکتر نظری برای فعال‌سازی این مرکز اقدام شد».

دکتر حسنی‌جلیلیان توضیح داد: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی و دانشگاه تمدن‌ساز است و به بخش‌های مختلف فرهنگ، تاریخ و تمدن استان لرستان می‌پردازد».

وی اظهار داشت: «خوشبختانه در راستای تقویت فعالیت مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، تفاهم‌نامه‌هایی با برخی ادارات امضا شده و کارهای مقدماتی فیزیکی و نرم‌افزاری مرکز هم انجام شده است».

توجه به رویکردهای علمی و کاربردی در لرستان‌شناسی

دکتر علی نوری، رئیس مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان در این نشست گفت: «ایجاد مرکز لرستان‌شناسی یک اقدام علمی، کاربردی، پژوهشی و تحقیقاتی برای اعتلای ابعاد مختلف لرستان است».

دکتر نوری، تشریح کرد: «مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان دارای گروه‌های مختلف علمی و پژوهشی است که از همه ظرفیت‌‌های نخبگانی و علمی استان برای پیشبرد امور استفاده خواهد کرد».

گفتنی است در این نشست که آغاز به کار مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان محسوب می‌شد حاضران در نشست و مهمانان، دیدگاه‌های خود را درباره موضوعات مختلف مربوط به وظایف کاری مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، بیان کردند.

۱۴۰۱/۰۴/۲۸ - ۱۷:۰۹