عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، گزارش «فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت» را ارائه می‌کند

۱۴۰۱/۰۴/۰۶

نشست گزارش فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی (دانشکده ادبیات و علوم انسانی) برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر داود میرزایی‌فر، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی، گزارش فرصت مطالعاتی خود در جامعه و صنعت را با عنوان «تدوین الگوی مطلوب نیازسنجی پژوهشی دستگاه‌های اجرایی استان لرستان»، روز سه‌شنبه، 7 تیرماه، از ساعت 10 تا 12 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان ارائه می‌کند.

از دانشگاهیانی که علاقه‌مند به اینگونه گزارش‌ها هستند دعوت می‌شود در این نشست ارائه، شرکت کنند.

در همین رابطه، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «از اولویت‌های پژوهش و تحقیقات دانشگاهی، آن است که پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی برون‌دانشگاهی با مشارکت اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، افزایش یابد».

دکتر کرم‌پور، تصریح کرد: «رویکرد کاری تیم مدیریتی دانشگاه لرستان این است که از پژوهش‌ها و تحقیقات مسئله‌محور کاربردی، حمایت شود».

۱۴۰۱/۰۴/۰۶ - ۱۲:۱۳