۱۴۰۱/۰۳/۱۷

سرپرست دانشگاه لرستان در نشست شورای دانشگاه لرستان، گفت:«دانشکده‌ها باید نقش مهمی در گسترش ارتباط دانشگاه با بخش‌های مختلف جامعه ایفاء کنند».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، در نشست شورای دانشگاه لرستان که روز سه‌شنبه، 17 خردادماه، در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، توضیح داد: «ظرفیت‌های خوبی در بودجه‌های کشوری و استانی وجود دارد که بایستی با گسترش ارتباطات بین دانشگاه لرستان با سایر سازمان‌ها و بخش‌های جامعه از این ظرفیت‌ها برای ارتقای درآمدزایی دانشگاه استفاده کرد».

دکتر نظری، افزود: «باید تلاش کنیم فعالیت‌های کاری، هرچه بیشتر به‌سوی روش‌های دانش‌بنیان و فناورانه، بروند».

وی، توضیح داد:«دانشکده‌ها بایستی راهکارهای علمی و کاربردی برای ارتقای درآمدزایی دانشگاه را تهیه و اجرایی کنند».

سرپرست دانشگاه لرستان، ادامه داد: «دانشکده‌ها دارای گروه‌های مختلف آموزشی هستند؛ رؤسای دانشکده‌ها بیش از پیش باید از ظرفیت و توانمندی گروه‌های آموزشی برای کاستن از مشکلات و مسائل دانشگاه و استان، استفاده کنند».

گفتنی است در نشست شورای دانشگاه لرستان که رؤسای دانشکده‌ها و مراکز اقماری دانشگاه حضور داشتند برخی مشکلات دانشکده‌ها، بیان شد.

۱۴۰۱/۰۳/۱۷ - ۱۹:۱۵