جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان

۱۳۹۸/۰۹/۰۵

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان مقاطع مختلف  گروه جغرافیا در تاریخ 98/09/05 ساعت 11 در دانشکده ادبیات  و علوم انسانی  با حضور اعضای محترم هیأت علمی گروه  و ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر داریوش یاراحمدی، معاونت محترم آموزشی، جناب آقای دکتر جلیلیان، و معاونت محترم پژوهشی،جناب آقای دکتر میرزایی الحسینی برگزار گردید. در این جلسه دانشجویان نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را در ارائه نمودند که مورد استقبال اساتید محترم قرار گرفت. مواردی از جمله برگزاری اردوهای دانشجویی مطابق سر فصل دروس ، برگزاری کلاس دروس به صورت عملی و نیز تعامل بیشتر بین دانشجو و استاد از جمله پیشنهادات دانشجویان بود که به سمع و نظر اساتید محترم گروه رسیده شد و در این خصوص ریاست محترم دانشکده و اساتید گروه قول مساعدت و همکاری بیشتر را دادند.

۱۳۹۸/۰۹/۰۵ - ۰۰:۰۰