تغییر باجه امانات دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۱۳۹۷/۰۳/۱۲

* به اطلاع کلیه دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی می رساند که باجه امانات دانشکده ادبیات در قسمت جنوبی دانشکده، واقع در کلاس 226 می باشد.

دستورالعمل برگزاری امتحانات نیم سال دوم 96

با سلام و قبولی طاعات شما دانشجویان محترم در ماه مبارک رمضان، موارد زیر را بعنوان یادآوری در خصوص امتحانات پایان ترم جاری( 962 ) به اطلاع دانشجویان میرساند:

1-    همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی برای کلیه دانشجویان الزامی میباشد و از ورود دانشجویان فاقد کارت ورود به جلسه ممانعت بعمل خواهد آمد.

2- همراه داشتن گوشی موبایل حتی بصورت خاموش و یا دستبند هوشمند در جلسه امتحان ممنوع میباشد.

3- همراه داشتن کیف جزوه و یا کتاب در جلسه امتحان ممنوع بوده و دانشجویان محترم موظف هستند که آنها را به باجه امانات تحویل دهند.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان محترم، انتظار میرود که نکات ذکر شده را مد نظر قرار دهند.

۱۳۹۷/۰۳/۱۲ - ۰۰:۰۰