کارت ورود به جلسه آزمون پایان ترم

همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی

کلیه دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی می بایست نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه امتحان قبل از برگزاری امتحانات از سامانه گلستان به آدرس  www.golestan.lu.ac.ir  اقدام نمایند. ضروری است دانشجویان بدهکاردر اسرع وقت نسبت به رفع مشکل مالی خود اقدام نمایند. در غیر این صورت صدور کارت امتحان امکانپذیر نخواهد بود.

تذکر مهم:

1- لازم است دانشجویان پس از دریافت کارت امتحان کلیه دروس اخذ شده را با فرم واحد انتخاب اولیه کنترل نمایند.

2- همراه داشتن کارت امتحان در زمان برگزاری امتحانات برای کلیه دانشجویان الزامی است. در غیر این صورت از شرکت دانشجو در جلسه امتحان ممانعت بعمل خواهد آمد.                                                                                                                                                                                                     دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۱۳۹۶/۱۰/۰۹ - ۰۰:۰۰