پایان سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی

۱۳۹۴/۰۸/۳۰

پایان سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی مراسم اختتامیه سیزدهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان و ادبیات انگلیسی در دانشگاه لرستان برگزار گردید در اختتامیه این همایش از اساتید برجسته زبان انگلیسی که به عنوان سخنران در این کنفرانس حضور پیدا کرده بودند با حضور دکتر محمد فیضیان معاون علمی و فناوری دانشگاه لرستان، سرکار خانم دکتر مرندی رئیس انجمن زبان و ادبیات انگلیسی ایران و دکتر محمود رضا مرادیان دبیر کنفرانس تقدیر بعمل آمد و به آنان لوح تقدیر و تندیس کنفرانس اهداء گردید. دکتر محمد فیضیان معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان در این مراسم ضمن خیر مقدم مجدد به مهمانان داخلی و خارجی گفت هدف از برگزاری این کنفرانسها خلق روابط علمی و همچنین صلح و دوستی در این دنیای شکننده است. من امیدوارم بتوانیم ارتباطاتی را بدون توجه به نژاد و رنگ پوست برقرار کنیم و به سمت صلح جهانی و دوست داشتن همدیگر قدم برداریم، همچنین علی رغم فرهنگهای متفاوت برای نزدیک تر شدن فرهنگها به یکدیگر تلاش نماییم. لازم به ذکر است که در این همایش به پاس یک عمر تلاش مستمر و پر ثمر استاد فرزانه و گرانقدر دکتر محمد حسن تحریریان به طور ویژه ای از ایشان تقدیر بعمل آمد. به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، چهارشنبه 27 ابان 94 سیزدهمین کنفرانس بین المللی زبان و ادبیات انگلیسی در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با حضور جمع کثیری از اساتید ودانشجویان از داخل و خارج کشور رسماً شروع بکار نمود. ریاست محترم دانشگاه لرستان جناب آقای دکتر عزیزی به عنوان اولین سخنران ضمن عرض خیر مقدم به حضار و مهمانان حاضر در سالن گفت زبان توسعه یافته ترین ابزار فکری است که برای برقرای ارتباط بین انسانها و جوامع انسانی به کار گرفته می شود. امروزه زبان انگلیسی در فعالیتهای مالی – تجاری – آموزشی – پژوهشی و علمی سراسر جهان به عنوان ابزار اصلی انتقال مفاهیم بکار گرفته می شود. دکتر عزیزی در پایان از مجموعه مدیران استان بویژه استاندار محترم لرستان و همکاران دانشگاهی بخاطر حمایتهای همه جانبه در برگزاری این کنفرانس تشکر نمود. این کنفرانس با برگزاری سه کارگاه آموزشی توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه های داخل وخارج کشور در روز 26آبان94 آغاز به کار کرد. مراسم افتتاحیه در روز چهارشنبه 27آبان 94 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار شد و اختتامیه آن درساعت پنج بعد از ظهر روز پنج شنبه مورخ 28آبان94 برگزار شد. حدود هزار چکیده به دبیر خانه کنفرانس از طریق پایگاه اطلاعاتی که برای کنفرانس طراحی شد، ارسال گردید؛ پس از داوری مقالات با همکاری انجمن زبان وادبیات انگلیسی ایران و اساتیدی از دانشگاه های سراسر کشور، سیصد مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی و پوستر مورد پذیرش قرار گرفت که از این میان تعداد دویست مقاله به صورت سخنرانی و صد مقاله به صورت پوستر میباشد. دکتر مرادیان دبیر کنفرانس اظهار داشت، سخنرانان ویژه ای از طرف دانشگاه لرستان دعوت شده اند که میتوان به پروفسور پیتر میکان از دانشگاه استرالیا، دکتر فرهادی از دانشگاه ترکیه، دکتر ایشی هارا و دکترسوزوکی از دانشگاه توکیو ژاپن، دکتر زهره اسلامی از دانشگاه تگزاس آمریکا، دکتر کریستین کمب از دانشگاه امارات و پروفسور ریچارد از دانشگاه سیدنی استرالیا به عنوان سخنرانان ویژه کنفرانس اشاره کرد. درحاشیه این همایش و در راستای معرفی فرهنگ غنی استان لرستان اداره میراث فرهنگی استان لرستان نیز اقدام به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی لرستان نموده است.

۱۳۹۴/۰۸/۳۰ - ۰۰:۰۰