برگزاری جلسه گروه تربیت بدنی

جلسه گروه تربیت بدنی در تاریخ 93/9/25 برگزار شد. اهم تصمیمات به شرح زیر می باشد. بسمه تعالی صورتجلسه گروه تربیت بدنی در روز سه شنبه مورخه 25/9/93 با حضور اعضاء برگزار گردید و تصمیمات ذیل اخذ گردید. 1- مقرر شد اجازه دفاع به پایان نامه آقای حسین منصورنژاد (دانشجوی کارشناسی ارشد) داده شود. 2- پروپوزال دانشجویان: نرگس فرامرزیان، زهره احمدی، آتوسا الیاسی زاده، فرنوش خواجوی و محمد امین یحیی زاده مورد تصویب قرار گرفت. - خانم زهره احمدی:بشماره دانشجویی 9120081001 با موضوع :ارتباط بین پلی مورفیسم ژن( IL6 )با چاقی و ورزش توانی:یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز. استاد رهنما :جناب آقای دکتر مسعود رحمتی ،مشاور اول دکتر رحیم میر نصوری،مشاور دوم دکتر محمد فتحی. - خانم نرگس فرامرزی بشماره دانشجویی9120081015با موضوع: ارتباط بین پلی مورفیسم ژن(GNB3)با چاقی و ورزش استقامتی:یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز.استاد راهنما دکتر مسعود رحمتی مشاور اول آقای دکتر رحیم میر نصوری مشاور دوم آقای مصطفی بهرامی - خانم آتوسا الیاس زاده بشماره دانشجویی 9120081002 با موضوع :بررسی تاثیر دو نوع تمرین(HIT) بر توان هوازی و بی هوازی دوندگان زن خرم آباد .استاد راهنما دکتر وحید ولیپور مشاور اول مصطفی بهرامی مشاور دوم آقای علی یاور عزیزپور - خانم فرنوش خواجوی بشماره دانشجویی 9120081003 با موضوع: تاثیر 8 هفته تمرینات ایروبیک بر برخی از نوروترانسمیترهای معتادان به شیشه. استاد راهنما دکتر رحیم میر نصوری مشاور اول دکتر محمد فتحی مشاور دوم مصطفی بهرامی - آقای محمد امین یحیی زاده بشماره دانشجویی 9211000221 با موضوع: اثر 8 هفته تمرین هوازی شدت متوسط و مصرف امگا3 بر سطح ظرفیت آنتی اکسیدان تام و پراکسید هیدروژن در مردان تمرین نکرده جوان. استاد راهنما دکتر رحیم میر نصوری مشاور اول دکتر مسعود رحمتی مشاور دوم دکتر محمد فتحی 3- مقرر شد پایان نامه دانشجویان ذیل با اساتید راهنمای مصوب اخذ گردد: 4- مقرر شد انتخاب اساتید مشاور به صورت دوره ای باشد. 4-1- جناب آقای دکتر رحیم میرنصوری: امین عسگرپور، فرنوش خواجوی، عزیزی یوسفوند، افشین مرادی، محمد محمدزاده، محمد امین یحیی زاده، و لیلی صادقی، فرزانه یزدانی. 4-2- جناب آقای دکتر مسعود رحمتی: نرگس فرامرزیان، زهره احمدی، محمد مهرابی، معصومه پرورده، زهرا سپهوند، رضا صفاری و محمد تقی طالبی. 4-3- جناب آقای دکتر محمد فتحی: سجاد آزادی، صادق صیدی، عصمت بیاتیان، ، شهناز عباسی شکوه، مینو رحمانی، مریم اسدی و همایون صادقی. 4-4- جناب آقای دکتر وحید ولیپور: نیکزاد رضایی، آتوسا الیاسی زاده، غلامیان، میترا نوراللهی فرد، محسن شعبان زاده، سعید دلفان و مهین خنجری. 5- مقرر شد نمره مقاله مستخرج از پایان نامه دانشجویان دوره کارشناسی ارشد به میزان 5/1 (یک و نیم) نمره لحاظ گردد.

۱۳۹۳/۱۰/۰۹ - ۰۰:۰۰