جلسه پرسش و پاسخ گروه الهیات برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۹/۲۷

بسم الله الرحمن الرحیم جلسه ی پرسش و پاسخ گروه الهیات (فلسفه و کلام اسلامی) مورخ 25/9/96 جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان رشته الهیات (فلسفه و کلام اسلامی) با حضور ریاست محترم دانشکده ادبیات دکتر داریوش یاراحمدی و اساتید محترم گروه در روز شنبه مورخ 25/9/96 راس ساعت 10 در دانشکده ادبیات (کلاس 219) برگزار گردید . در این جلسه دانشجویان بیشترسؤالات خود را در دو محور بیان نمودند: محور و بخش اول آن در خصوص مسائل و مشکلات موجود در دانشکده وفضای فبزیکی دانشکده و عدم کمبود کلاس و مکان های آموزشی بود که ریاست محترم دانشکده با توضیحات کامل به پرسش های مطرح شده پاسخ دادند و بیان نمودند که در صورت انتقال دانشکده بعضی مشکلات موجود در دانشکده مرتفع خواهد شد و دیگر مطالب مطرح شده را با پیگری های که در دانشکده توسط مسوولین زیر ربط قابل حل خواهند بود وتا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری خواهند کرد. بخش دیگر سؤالات دانشجویان راجع به نحوه تدریس و مسائل آموزشی بود که مدیر محترم گروه و اساتید کارشناس گروه الهیات به سؤالات طرح شده از طرف دانشجویان پاسخ مناسب و کافی داده شد، جلسه ساعت 11:40 به پایان رسید .

۱۳۹۶/۰۹/۲۷ - ۰۰:۰۰