اطلاعیه آموزشی گروه روانشناسی

۱۳۹۸/۰۳/۲۷

بسمه تعالی

قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون مرحله دوم دکتری سال 98 گروه روان شناسی دانشگاه لرستان

به اطلاع کلیه داوطلبان گرامی می رساند باید مدارک و مستندات خود را به شکل زیر تنظیم نموده و در روز مصاحبه به گروه ارزیابی تحویل نمایند. در ضمن، داوطلبان رشته روان شناسی تربیتی از یک فولدر سفید رنگ و داوطلبان رشته روان شناسی از یک فولدر زرد رنگ استفاده نمایند.

1.       کاربرگ شماره 1

2.       تصویر کارت ملی و شناسنامه

3.       تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری

4.       فیش بانکی

5.       مقالات علمی- پژوهشی دارای نمایه معتبر داخلی یا خارجی (صفحه اول مقاله و گواهی پذیرش کفایت می­کند)

6.       گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

7.       برگزیدگی در جشنواره ها ی علمی معتبر

8.       مقالات علمی- ترویجی مرتبط با رشته تحصیلی (صفحه اول مقاله و پذیرش مقاله کفایت می­کند)

9.       مقالات چاپ شده درکنفرانس­های معتبر (گواهی شرکت در همایش و صفحه اول مقاله کفایت می­کند)

10.    تألیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی

11.    گواهی مربوط به صورتجلسه دفاع و نمره پایان نامه

12.    مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد

13.    ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

14.    برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی

15.    مدرک زبان

تبصره - معرفي‌‌شدگاني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد بوده و حداكثر تا تاريخ 31/6/98 فارغ‌التحصيل مي‌شوند (اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك تحویل نمایند).

تبصره  - آن دسته از داوطلبانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.

۱۳۹۸/۰۳/۲۷ - ۰۰:۰۰