شماره سوم فصل‌نامه عُطارد منتشر شد/ انجمن علمی، دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۲۷

شماره سوم فصل‌نامه تخصصی انجمن علمی، دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان با نام «عُطارِد» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این شماره با مدیرمسئولی و سردبیری فاطمه آذرخش منتشر شد.

دکتر رسول حیدری، دکتر محمد خسروی‌شکیب و دکتر علی نوری، مشاوران علمی این فصل‌نامه تخصصی هستند.

ویراستاری فصل‌نامه را مریم بهداروند، عهده‌دار است.

محمدمهدی مؤمنی، طراحی جلد و صفحه‌آرایی نشریه را انجام داده است.

اعضای هیئت تحریریه عبارتند از: محمدرضا اقبال، مریم بهداروند، کیانا حسین‌زاده، فاطمه رستمی.

اسامی همکاران این شماره: بهاره درویش‌زاده، سیده رؤیا موسوی، سعیده نوری‌زاده، مسعود آذرخش، علیرضا ضرغام‌پور، رضا کردی و دکتر احمد کنجوری.

نشریات انجمن‌های علمی، دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر خانه نشریات وابسته به مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

برای مشاهده این فصل‌نامه بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
فصل نامه تخصصی عطارد