نشست هم‌اندیشی آبشارشناسی با محوریت آبشار روستای بیشه را مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان برگزار کرد

۱۴۰۳/۰۱/۲۱

به ریاست دکتر علی نوری، نشست هم‌اندیشی آبشارشناسی با محوریت برنامه‌های علمی، آموزشی سال جدید مربوط به آبشار روستای بیشه (آبشار بیشه) در مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که با حضور خانم دکتر کمالی و دکتر شکیبا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان، آقای مهندس رفیعی از جهاد دانشگاهی لرستان و دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان شناسی برگزار شد، درباره برنامه‌های مربوط به کارگاه آبشار‌شناسی و اردوهای دانشجویی به مقصد روستای بیشه، بحث و تبادل نظر شد.

در نشست مذکور، تصویب شد دانشگاه لرستان ضمن برگزاری کارگاه‌ها و اردوهای علمی، آموزشی در سال جدید، از استادان متخصص بخواهد تا در این زمینه آخرین دستاوردهای خود را ارائه کنند.

همچنین، تصویب شد سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی استان نیز در زمینه تهیه و نمایش مستند آبشارشناسی و ارائه سخنرانی دراین رابطه، همکاری‌های لازم را برای پیشبرد برنامه‌های سال جدید داشته باشد.

در این نشست گفته شد جهاد دانشگاهی هم در زمینه تهیه پوسترها، اطلاع‌رسانی و سازمان‌دهی دانشجویان دانشگاه‌های دیگر (غیر از دانشگاه لرستان) برای برنامه‌های سال جدید، همکاری و همیاری خواهد کرد.

۱۴۰۳/۰۱/۲۱ - ۱۵:۳۵