نشست گفت‌وگومحور رئیس، معاونان، مدیران گروه‌های آموزشی و یاوران علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان با هیئت رئیسه این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

نشست هم‌اندیشی و گفت‌وگومحور هیئت رئیسه دانشگاه لرستان با رئیس، معاونان، مدیران گروه‌های آموزشی و یاوران علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 20 فروردین ماه سال جاری برگزار شد ابتدا حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان گزارش عملکرد این دانشکده در مدت یک سال اخیر را ارائه کرد.

سپس، دکتر درویشی‌پور، برخی پیشنهادات و مطالبات را نیز مطرح کرد از جمله: تداوم داشتن اینگونه جلسات در آینده به صورت منظم، تجهیز سالن مطالعه، تجهیز آزمایشگاه‎های دانشکده، خرید اقلام مصرفی برای گروه‌های آموزشی، پرداخت پژوهانه برخی اساتید به رغم بارگذاری برخی طرح‌ها، برخی پایه‌های تشویقی عودت داده نشود و سهمیه پایه های تشویقی یاوران علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی افزایش یابد، حداقل و حداکثر میزان اضافه کار هم شفاف‌تر اعلام شود.

در ادامه نشست، مدیران گروه‌های آموزشی و یاوران علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان دیدگاه‌ها و پیشنهادات حوزه کاری خود را بیان کردند.

سپس، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنانی ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و تبریک فرارسیدن ایام عید سعید فطر، بودجه‌ریزی دانشکده‌ها مستقل شده است و ابتدای سال بودجه ریزی را دانشکده‌ها به ما اعلام می‌کنند.

دکتر نظری توضیح داد تلاش این است یک سیستم عادلانه و دقیق برای تعیین اضافه‌کارها، تعریف و عملیاتی شده است و البته در این راه اصلاحاتی انجام شده است ولی باید تلاش کرد به نقطه مطلوب رسید.

وی علت بخشی از مشکلات مالی دانشگاه را این نکته دانست که بین 85 تا 90 درصد بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق می شود و به همین علت باید کلیت دانشگاه از جمله دانشکده‌ها به سوی درآمدزایی اختصاصی برای دانشگاه بروند.

رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش برخی مهم‌ترین خدمات رفاهی انجام شده در مدت دو سال اخیر را تشریح کرد و تصریح کرد به زودی نشست با اعضای هیئت علمی این دانشکده نیز برگزار می‌شود.

در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دکتر مهرداد، مدیر فناوری دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و هر کدام به پرسش‌های مرتبط با حوزه کاری خود پاسخ دادند.

۱۴۰۳/۰۱/۲۰ - ۱۳:۲۹