نشست علمی «شخصیت امام خمینی (ره)، روح الهی جهان معاصر» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۳/۱۳

در آستانه فرارسیدن سالروز ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار نظام جمهوری اسلامی ایران، نشست علمی فرهنگی با عنوان «شخصیت علمی امام خمینی (ره)، روح الهی جهان معاصر»، در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 13 خردادماه سال جاری با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، عضو هیئت علمی گروه آموزشی فلسفه اسلامی دانشگاه لرستان و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار می‌شود.

نشست مذکور، از ساعت 11 تا 12:30 صبح در سالن جلسات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

نشست را کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار می‌کند.

۱۴۰۳/۰۳/۱۳ - ۰۵:۵۱