مدیرکل میراث فرهنگی استان لرستان از نمایشگاه هنرهای دانشجویی دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۲/۱۲/۱۴

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از نمایشگاه هنرهای دانشجویی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 14 اسفندماه سال جاری، عطا حسن‌پور، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از بخش‌های مختلف نمایشگاه هنرهای دانشجویی دانشگاه لرستان واقع در سالن رودکی دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه بازدید و با دست‌اندرکاران و دانشجویان فعال این نمایشگاه گفت‌وگو کرد.

حسن‌‍‌پور برپایی این‌گونه نمایشگاه‌ها را در راستای حمایت از توانمندی‌ها و استعدادهای دانشجویان دانست و از دست‌اندرکاران نمایشگاه سپاس‌گزاری کرد.

در این بازدید، دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان و تعدادی از محققان و پژوهشگران دانشگاهی نیز حضور داشتند.

نمایشگاه هنرهای دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری مشترک کانون کتاب دانشگاه لرستان، مرکز لرستان‌شناسی، انجمن‌های علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی، انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات انگلیسی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و بنیاد خیریه امین آراسته برپا شد.

۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۲۱:۰۹