نام دانشجوی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان در فهرست 30 دانشجوی نمونه کشور/ تجلیل توسط وزیران علوم و بهداشت

۱۴۰۳/۰۴/۱۰

محمد حاتمی‌نژاد، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان در جمع 30 دانشجوی نمونه کشور قرار گرفت که با حضور وزیران علوم و بهداشت، تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 10 تیرماه سال جاری، سی و یکمین آیین تجلیل از دانشجویان نمونه کشور با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر بهرام عین‌الهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این آیین که از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان نیز دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه در آن حضور داشت از تعداد 30 دانشجوی نمونه کشور که به صورت مشترک توسط وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، انتخاب شده‌اند تجلیل شد.

در این آیین، دکتر شاهین (به نمایندگی از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان)، کسب موفقیت ذکرشده را به دانشجوی دانشگاه لرستان و دانشگاهیان این دانشگاه شادباش گفت.

تعداد 19 دانشجو از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شدند که محمد حاتمی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه لرستان نیز در جمع این 19 نفر قرار داشت.

از دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تعداد 11 نفر انتخاب شدند.

در مجموع تعداد 30 دانشجو از سراسر کشور در مقاطع تحصیلی مختلف به عنوان دانشجوی نمونه، انتخاب و تجلیل شدند.

دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در این آیین خبر داد: «نامه دو امضایی با امضای وزیر بهداشت تهیه کرده و برای بنیاد ملی نخبگان ارسال می‌شود تا دانشجویان نمونه کشوری هم جزو بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته و خارج از فراخوان جذب هیئت علمی شوند».

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم (دبیر جشنواره) نیز در این آیین حضور داشت و در سخنانی گفت: «دانشجوی نمونه دانشجویی است که در تمام ابعاد رشد یابد. ما آیین‌نامه دانشجویان نمونه را با رویکرد تحولی تغییر دادیم تا بتوانیم مطابق تغییر نسل‌های دانشجو، افراد برگزیده را انتخاب کنیم».

برای مشاهده اسامی 30 دانشجوی نمونه کشور، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
اسامی 30 دانشجوی نمونه کشور