اخبار

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان جزو برترها در شاخص طرح‌های برون دانشگاهی است

۱۴۰۳/۱۲/۲۵

به گفته‌ی دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، جزو دانشکده‌های فعال و برتر دانشگاه در شاخص تهیه و اجرای طرح‌های برون‌دانشگاهی تقاضامحور است.

به همین علت، دکتر حاتمی در حوزه ریاست دانشکده حضور یافت و از رؤسای فعلی و پیشین، معاونان و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده، تجلیل کرد.

در این نشست، مسئولان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، گزارش طرح‌های برون دانشگاهی تقاضامحور را ارائه کردند.

همچنین، در این نشست، درباره طرح های جدید برون دانشگاهی نیز گفت وگو شد و چشم انداز کلی آینده د رابطه با فعالیت های پژوهشی کاربردی، تعیین شد.

طرح‌های برون دانشگاهی تقاضامحور براساس ظرفیت ها و نیازهای استان تهیه و اجرا می شود تا نقش و اثرگذاری دانشگاه در رفع چالش‌های استان، افزایش یابد.

همچنین، گسترش طرح‌های برون دانشگاهی تقاضامحور باعث افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه می‌شود.

طرح‌ها با مشارکت اساتید و دانشجویان، اجرا می‌شود.

مدیر گروه ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان دکتر میثم دوستی‌زاده است که زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فعالیت می‌کند.

سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر محمدرضا حسنی جلیلیان است که به تازگی به این منصب، منصوب شده است.

رئیس پیشین دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، بود.

51


۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - ۰۸:۴۱
۱۱۴ بازدید