نشست هم اندیشی مسائل زنان و خانواده با حضور مشاور فرهنگی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دانشگاه لرستان برگزار می شود

۱۴۰۲/۰۷/۲۴

نشست هم اندیشی «بررسی مسائل حوزه زنان و خانواده؛ بایدها و نبایدها»، با حضور و سخنرانی مشاور فرهنگی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، دکتر مینو اصلانی در دانشگاه لرستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه شنبه، 25 مهرماه سال جاری، ساعت 8:30 صبح در سالن شهید میربهرسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان (واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانیبرگزار می شود.

مدیریت نشست را دکتر میثاق حیدری، مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان و رئیس روابط عمومی این دانشگاه، عهده دار است.

نشست با همکاری دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان، سازمان بسیج اساتید استان لرستان و تیم مدیریتی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان علاقه مند دعوت می شود در این نشست شرکت نمایند.

۱۴۰۲/۰۷/۲۴ - ۰۸:۴۴