موافقت هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای سه عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از استادیار به دانشیار

۱۴۰۱/۰۸/۰۷

هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه علمی سه عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از استادیار به دانشیار، موافقت کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 4 آبان‌ماه، نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با حضور دکتر علی‌باقر طاهری‌نیا، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، پس از بحث و تبادل‌نظر درباره پرونده‌های علمی ارجاع شده به هیئت ممیزه، براساس سیستم رأی‌گیری با ارتقای مرتبه علمی تعداد سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از استادیار به دانشیار، موافقت شد.

اسامی ارتقاءیافتگان براساس حروف الفبا به این شرح است:

1ـ دکتر علی امیری؛ گروه آموزشی جغرافیا؛ ارتقاء از استادیار به دانشیار.

2ـ دکتر عابدین درویشی‌پور؛ گروه آموزشی معارف و فلسفه اسلامی؛ ارتقاء از استادیار به دانشیار.

3ـ دکتر احسان گرایی؛ گروه آموزشی علوم تربیتی؛ ارتقاء از استادیار به دانشیار.

۱۴۰۱/۰۸/۰۷ - ۰۷:۵۸